Handelsbetingelser

Nedenstående handelsvilkår/forretningsbetingelser er gældende når du handler på www.mx-life.dk

Bestilling

Når du handler på www.mx-life.dk, indgås aftalen på dansk. Aftaler på www.mx-life.dk kan kun indgås med personer, der er fyldt 18 år. Såfremt du er under 18 år, kan aftalen alene indgås af forældre eller andre myndige personer, som kan handle på vedkommendes vegne.

Sådan handler du hos os

For at foretage et køb på www.mx-life.dk skal du igennem 3 trin.

  • Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven. Gå herefter til kassen.
  • Indtast dine personlige oplysninger, vælg betalingsmåde og godkend vores forretningsbetingelser.
  • Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet.

Bestilling

På www.mx-life.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Det er ikke muligt at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til steen@mx-life.dk

Betaling

MX-Life modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, Anyday, Mastercard. Mobilepay

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Eller bestilles hjem, såfremt der er tale om bestillingsvare.

Ved betaling med Anyday hæver vi den første betaling, når varen afsendes. Derefter betaler du en månedlig ydelse den sidste hverdag i de næste tre måneder. Denne ydelse afhænger af din ordretotal og betalingsplan. Såfremt du betaler alle rater til tiden, er der nul renter og gebyrer. Hvis du returnerer dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk ophøre. Læs mere om vilkår for brug af Anyday her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper. 

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.

Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Moms

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende – og ofte fra dag til dag. køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt mx-life.dk accepterer ordren. Alle priser er vist inkl. moms. 

Fortrydelsesret

MX-Life yder 14 dages fuld fortrydelsesret, gældende fra den dag køber modtager varen. Fortryder køber købet, skal MX-Life underrettes herom senest 14 dage efter den dag køber modtog varen, og herefter 14 dage til at sende den retur.

Varen skal returneres i original uskadt emballage.

Varen pakkes forsvarligt ind og køber skal selv betale retur-forsendelsen af varen.

Køber skal returnere varen i samme stand og mængde som den er modtaget. 

En vare er brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik.

Ved tilbagelevering af brugte vare(r), vil der blive foretaget en konkret vurdering af værdiforringelsen, som trækkes fra inden refundering af betalingen. Værdiforringelsen vurderes som den prisreduktion der skal til for at kunne sælge varen til anden side.

Køber betaler selv for retur-forsendelsen.

Bestillingsvarer eller udsalgsvarer tages ikke retur. Hvis der kan laves en undtagelse skal man dog være opmærksom på der trækkes 15 procenter i gebyr.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

MX Life
Bollervej 86
8700 Horsens

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Beløbet bliver overført til det kort, du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret 

MX-life.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles 

Køber skal gøre opmærksom på eventuelle fejl eller mangler ved leveringen fra mx-life.dk, senest næste hverdag efter, at køber har modtaget varen. Det en købers pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis køber opdager en fejl, skal køber indberette det senest næste hverdag, efter modtagelsen af varen til mx-life.dk. Køber kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter køber har modtaget leverancen. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed begrænset af den holdbarhedsperiode, mx-life.dk har stillet køber i udsigt. 

Vi ønsker følgende information når du sender varen til os:
Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt, det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik) 

For at du kan indgå aftale med os på www.mx-life.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos www.mx-life.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren for www.mx-life.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Direktøren for www.mx-life.dk er dataansvarlig Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til www.mx-life.dk. videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos mx-life.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til MX-Life via e-mail steen@mx-life.dk

Levering

Eksempel: Levering sker med Post Danmark eller GLS. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Vi leverer til Danmark.